Comunicarea intern  
În cadrul Grupului Cablel Hellenic Cables considerăm că o comunicare continuă, semnificativă şi interactivă îmbunătăţeşte relaţiile şi colaborarea dintre angajaţi. Am adoptat un sistem de comunicare care sprijină canalele deschise la toate nivelurile organizaţiei, întrucât dorim să încurajăm formarea unui mediu caracterizat de încredere şi respect, să îmbunătăţim spiritul de echipă în cadrul societăţii şi să creăm o cultură corporativă consecventă. În acest sens, am adoptat o “Politică a uşilor deschise” care stă la baza sistemului de comunicare internă al Grupului.   
 
Canalele de comunicare internă pe care le utilizăm includ următoarele:

 

 
Întâlniri periodice cu personalul
 
În cadrul Grupului, şefii de departament din fiecare Societate organizează întâlniri de informare a personalului.
 

 

 
Intranet

Prin intermediul Intranet-ului, angajaţii au acces la diverse informaţii cu privire la diferite filiale şi chiar la Grup.  

 

 
Buletine informative
 
Buletinele informative ale Societăţii (tipărite sau electronice) reprezintă un mijloc de comunicare ideal, punând la dispoziţia angajaţilor informaţii relevante de interes atât din punct de vedere profesional cât şi personal.   
 

 

 
Aviziere
 
Avizierele sunt utilizate în zonele de lucru ale sediilor Grupului, pentru a posta anunţuri, recompense şi recunoaşteri acordate angajaţilor şi alte informaţii, după caz. 
 

 

 
Evenimente
 
Grupul organizează periodic evenimente sociale, cu scopul de a consolida relaţiile dintre angajaţi.
 

 

 
Sistem pentru depunerea sugestiilor şi a ideilor noi
 
Am creat un sistem care oferă angajaţilor oportunitatea de a-şi prezenta ideile şi sugestiile privind optimizarea performanţei Grupului, atât la nivel operaţional, cât şi din punct de vedere al productivităţii. În acelaşi timp, Grupul a adoptat un sistem de recompensare a celor mai bune idei propuse de angajaţi.