Amestecuri termoplaste şi de cauciuc  
Fabrica de compouduri a societăţii este una dintre cele mai avansate unităţi pentru producţia amestecurilor pe bază de PVC, a amestecurilor pe bază de poliolefine a amestecurilor de cauciuc pentru izolaţiile şi mantalele cablurilor, precum şi alte aplicaţii. 
 
Fabrica este complet echipată cu utilaje tehnologice avansate şi este dotată cu personal cu cea mai înaltă experienţă şi educaţie. Aceasta are în componenţa sa un departament de cercetare şi dezvoltare iar prin intermediul colaborărilor cu Institutele de cercetare şi cu Universităţile reuşeşte să crească nivelul de expertiză.
 
Mai mult, în interiorul fabricii a fost creat un laborator de polimeri de ultimă generaţie, care efectuează analize chimice specializate punând accentul pe controlul calităţii şi pe analize privind izolaţia (XLPE) pentru cablurile de înaltă şi foarte înaltă tensiune (materiile prime, procesul de producţie şi evaluarea materialelor produse), precum şi alţi polimeri. 
 
Departamentul nostru de cercetare şi dezvoltare are capacitatea de a dezvolta compuşi specifici conform necesităţilor şi solicitărilor clienţilor noştri. 
 
Produsele noastre sunt disponibile conform standardelor naţionale şi/sau internaţionale, precum şi conform solicitărilor – specificaţiilor stabilite de către client. 
 
Gama noastră de produse este alcătuită din: 
 
  • Amestecuri plastice pe bază de PVC 
  • Amestecuri plastice pe bază de poliolefină 
  • Amestecuri din cauciuc pe baza următoarelor elastomeri: EPDM, SBR, NBR, EVA, PCP, CSP, CPE.