Cabluri de telecomunicaţii şi de fibră optică  
Timp de mai bine de 30 de ani, Grupul Cablel Hellenic Cables a proiectat şi a produs o gamă largă de cabluri de telecomunicaţii din cupru cu izolaţie din plastic, precum şi cabluri din fibră optică in tuburi umplute sau tight buffered pentru interior sau exterior, şi pentru instalaţiile subterane sau aeriene. Cablurile de telecomunicaţii ce poartă marca Cablel® sunt produse şi verificate conform tuturor standardelor naţionale şi internaţionale existente (OTE, ELOT, VDE, BS, IEC, EN etc.), acoperind în mod simultan cerinţe speciale privind transportul, caracteristicile mecanice şi de mediu. 
 
Gama noastră de produse include,  următoarele tipuri, fără a se limita doar la acestea: 
 
  • Cabluri de cupru: Cabluri telefonice convenţionale, cabluri de înaltă frecvenţă purtătoare de semnal RF şi cabluri xDSL, cabluri de automatizare şi control, cabluri de semnalizare şi cabluri speciale de semnalizare feroviară, cabluri pentru centrala telefonică. 
  • Cabluri din fibră optică:  Cabluri monomodale, multimodale sau mixte, cabluri de interior (FR LSZH), conducte subterane sau cabluri pentru îngropare directă , cabluri aeriene ADSS sau în formă de 8. Cabluri dielectrice complete sau armate cu oţel (CSTA sau SWA). Se pot furniza de asemenea cabluri hibride speciale (fibră optică + conductoare de cupru). 
 
Grupul Cablel Hellenic Cables este un producător de încredere de cabluri de telecomunicaţii de înaltă calitate, care au fost utilizate pentru implementarea mai multor infrastructuri de telecomunicaţii în Grecia, precum şi în multe alte ţări din întreaga lume (Europa, Asia, Africa şi America).