Cabluri de medie tensiune  
Cablurile de medie tensiune sunt construite cu conductoare din cupru sau aluminiu şi cu izolaţie din XLPE, EPR sau din hârtie. Dacă este necesar, pe conductoare se poate aplica o barieră hidroizolantă longitudinală. Mai mult, conductele pot fi flexibile (necositorite sau cositorite) pentru cablurile miniere sau pentru alte aplicaţii din industria grea. 
 
Ecranul metalic poate fi prevăzut cu o barieră hidroizolantă longitudinală şi radială. Pentru mantaua exterioară de protecţie se utilizează materiale precum PVC, PE (MDPE sau HDPE) şi LSF. Sârmele sau benzile de oţel (sau aluminiu pentru cablurile monopolare) pot fi aplicate sub mantaua exterioară, oferind o protecţie mecanică suplimentară.
Se pot furniza cabluri pentru aplicaţii speciale, fără halogeni, cu intărziere la propagarea flăcării, rezistente la foc şi cu emisii reduse de fum. 
 
Produsele noastre sunt disponibile conform standardelor naţionale şi/sau internaţionale, precum şi conform solicitărilor – specificaţiilor stabilite de către client.